Museon Corporate Ambassador Club

WORD AMBASSADEUR VAN HET MUSEON

De wereld verandert en wordt steeds complexer. Door de voortgaande globalisering zijn samenlevingen, culturen en economieën meer en meer met elkaar verbonden. Het klimaat verandert en de wereldbevolking groeit. Het Museon laat met educatieve programma’s en tentoonstellingen zien voor welke uitdagingen de mensheid staat.

Museum voor Cultuur en Wetenschap
Het Museon is een ontdekking voor bezoekers uit alle lagen van de bevolking, van alle achtergronden en voor alle leeftijden. Er komen gemiddeld 200.000 bezoekers per jaar in ons museum, voornamelijk in familie- of schoolverband. De grote variëteit aan onderwerpen en de hoge belevingswaarde maken het verblijf in het Museon tot een leerzame en aantrekkelijke tijdsbesteding. We dagen de bezoeker uit om de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Wie het museum bezoekt legt verbanden, maakt zich kennis eigen, vormt een onafhankelijke mening en raakt geïnspireerd om een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Museon Corporate AmbassadorClub
Het Museon gelooft in co-creatie en daarbij werken we graag samen met partners uit het bedrijfsleven die ons helpen bij de realisatie van toekomstige programma’s. Uw deelname aan de Museon Corporate AmbassadorClub (MCA) is een investering in cultuureducatie gericht op een leefbare aarde. Ambassadeurs doneren jaarlijks minimaal € 2000, - in geld of in natura. Als lid van de MCA bieden wij u exclusieve mogelijkheden en privileges voor uw personeelsleden en relaties.

Bijeenkomsten
We organiseren voor de bedrijvenvereniging drie bijeenkomsten per jaar, altijd met een thema dat aansluit bij ‘duurzaamheid’. In februari stond het thema duurzame voeding centraal.
Lees hier een impressie van de laatste bijeenkomst.

Heeft u interesse om deze bijeenkomst van de MCA bij te wonen? Meld u dan aan bij Miranda van Alphen mvalphen@museon.nl.

 

De ambassadeurs van het Museon
(per januari 2019)

B2-Cleaning
BNG Bank
Bruns B.V.
Dunea
DVP
Eneco Zakelijk
GroeneDakenDenHaag.nl
Hillenaar Outdoor
Korrekt Bouw
LG Electronics Benelux Sales B.V.
PRIVA
Rabo Bank
Rijk Zwaan Distribution B.V.
Softs
Valstar Simonis

Tineke van Nimwegen (Voorzitter Corporate Ambassadors, Museon)
Karin van Rooyen (Coördinator Corporate Ambassadors, Museon)
Marie Christine van der Sman (Directeur, Museon)

 

---
Ambassador Club in februari 2018

   Ambassador Club in februari 2018

Info

Meer weten?
Neem contact op met de directeur van het Museon, Peter de Haan, tel. 070-3381433 of e-mail naar pdhaan@museon.nl.